For virksomheder

Personlig udvikling i virksomheden

Ingen virksomhed kan folde sig ud eller udvikle sig mere end lederens personlighed tillader. Derfor er det en nødvendighed, at lederen arbejder på et højt personligt niveau, hvis virksomheden skal vækste.

Vi tilbyder bl.a.

 

KURSUS I LEDERTRÆNING:

Ledertræningskurserne retter sig mod den leder, som allerede har været igennem diverse tests og som har en vis gennemsigtighed i forhold til sig selv – og som har mod til at flytte sig.

Læs mere om Ledertræningskurser

 

ANSÆTTELSESSAMTALER:

Da det er uhyre vigtigt at ansætte den rette – især til virksomhedens ledelse – og da det ikke altid er nok med skematiske tests, kan virksomheder vælge at benytte en erhvervspsykolog til at foretage en vurdering af kandidaterne.

Læs mere om Ansættelsessamtaler

 

COACHING:

Vi tilbyder individuel coaching; f.eks. til medlemmer af en ledergruppe, som har behov for at få et nyt syn på egne reaktionsmønstre i forhold til sin rolle på arbejdspladsen. Det kan f.eks. være nyansatte ledere, som har brug for at give bestemte ressourcer ekstra opmærksomhed i opstartsfasen. Coaching anvendes også som opfølgning på ansættelsessamtalen for at hjælpe lederen eller medarbejderen godt i gang med jobbet.

Læs mere om Coaching